Uw partner in medische slaapoplossingen

25 jaar partner In medische slaapoplossingen

Om de kwaliteit van leven te verhogen zijn er diverse wensen. Om langdurig tevreden te blijven ontstaan er eisen. Om de zorg te optimaliseren zijn er voorwaarden. Wensen, eisen en voorwaarden. Dat zijn de drie kenmerken die Deron karakteriseert.

Feel and Explore

WELZIJN CENTRAAL

Als we ons steentje bij moeten dragen aan het welbevinden van mensen dan doen we dat graag gelijk goed. Door de vergrijzing is er een toenemende zorgbehoefte waardoor de zorg constant onder druk staat. Zelfredzaamheid van de cliënten is essentieel, maar op tijd de juiste zorg verlenen, is van wezenlijk belang. Als marktleider met 25 jaar kennis in huis anticipeert ons innovatieteam op producten die ertoe doen. Bossy®. Soof®.

CIRCULAIR

Wie houdt er niet van groen?!
Ook wij willen Nederland helpen vergroenen. Cradle to cradle is altijd ons uitgangspunt bij ontwikkelingen. Ons onlangs gelanceerde circulaire zorgmatras, Soof®, past bij de kwaliteitseisen die wij aan onze producten stellen.

BETROUWBAAR EN VEILIG

Betrouwbaarheid en veiligheid staan bij ons voorop. Al onze producten voldoen aan de MDR 2017/745 en zijn CE gemarkeerd. Deron is Iso 13485 gecertificeerd. Vanzelfsprekend!

Anti decubitus matras

ZORG ONTLASTEN

Onze focus ligt zowel bij de eindklant als bij de mensen die zich inzetten voor het leveren van goede zorg, zoals zorgmedewerkers in instellingen, wijkverpleegkundigen en mantelzorgers. Met het Bossy® smartmatras, verbinden wij via het matras, de cliënt met de verzorger. De geïntegreerde sensoren signaleren de aan- of afwezigheid van de cliënt, geven een signaal af wanneer er aanstalten gemaakt wordt om het bed te verlaten en registreren de tijdsduur van een lighouding. Hierdoor kan de verzorger zien welke zorg de cliënt behoeft. Dat is mooi!

Vragen? Wij helpen graag

Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 17:00 bereikbaar op telefoonnummer: +31 (0)481 45 13 44. Géén spoed? Dan kunt u ook gebruikmaken van het vragenformulier op de contactpagina.

Partners