Het ene schuim is het andere niet. Voor ons telt alleen hoogwaardige kwaliteit.

Onze matrassen

Onze verantwoordelijkheid is hoog. Als uw partner binnen de zorg, willen we uw dagelijks leven blijven verrijken door het bieden van meer comfort. Zorg dragen bij de preventie van decubitus.

Proved quality Feel it

Onze eisen

Onze eisen zijn als altijd enorm. Wat we nodig hebben zijn schuimen met een open celstructuur, een hoge veerkracht, die duurzaam en nota bene ook wasbaar zijn. De Zwitserse schuimen voldoen aan al onze voorwaarden. Door vervaardiging in de bergen, bij een lagere luchtdruk, biedt onze SensiDense een nóg hogere veerkracht en drukverlaging. Ook de treksterkte is fenomenaal.

OPTIMALE ONDERSTEUNING

Modern slapen en ouderwets ontwaken is belangrijk. Zowel bij de ouderenzorg waar mensen vaak langdurig op bed liggen, als binnen de gezondheidszorg. Het verschil zit in de toepassing en de wensen. De Presstige® Matrassen bestaan uit de beste schuimsoorten met hoogwaardige, brandvertragende eigenschappen die langdurig een optimale ondersteuning en correcte lighouding garanderen.

Knowing Your wiches

Ontdek onze matrassenlijn

Anti-Decubitus-matras

Goede vocht- en luchtregulatie

continue belasting

De schuimsoorten die gebruikt worden in onze Matrassen kennen een goede vocht- en luchtregulatie waarmee ze binnen de gezondheidszorg ingezet kunnen worden bij continue en langdurige belasting. Door de open celstructuur en de afwezigheid van olie-achtige substanties worden warmte en vocht beter geleidt en broei vermeden.

Preventie decubitus

Reducering van schuifkrachten

Voorkomen is vanzelfsprekend beter dan genezen. De juiste keuze van het beste materiaal is essentieel. De samenstelling en de opbouw van de matrassen bepalen de toepassing. Zo is de toplaag van de Traagschuim Soft gesneden in een kubusstructuur. Hierdoor zorgt het matras voor reducering van schuifkrachten en tezamen met het groot ademend vermogen is het matras preventief en in veel gevallen ook curatief in te zetten voor decubitus tot en met categorie 2.

DeQpress HRC AD
Evopore 150 P Bluekopie

Drukverdelende HRC schuimen

Een unieke formule

Dit drukverdelende Zwitserse HRC schuim brengt een nieuwe innovatie in comfort. Door de unieke formule
waarmee dit schuim wordt geproduceerd, kent het materiaal een uitstekende stabiliteit gedurende het gebruik en zal deze nauwelijks aan hardheid verliezen. Diverse testen bewijzen dan ook dat het liggedrag van dit schuim veel constanter blijft t.o.v. conventionele HR- en Polyether schuimen. Uiteraard zijn er variaties op de profilering van het schuim en kan de stramheid en treksterkte de toepassing van het gebruik bepalen.
Zo wordt de zachte variant ingezet bij een lagere gewichtsklasse en de firm variant bij een hogere.
Dat klinkt logisch.

Drukverlagende schuimen

Een unieke vervaardiging

Dit drukverlagende schuim is ook van Zwitserse makelij. Het schuim heeft een lage temperatuurgevoeligheid,
is hoogademend en kent een uitstekende warmte- en vochtregulering. Door haar unieke vervaardigingsmethodiek
is SensiDense in staat om zeer zware belastingen aan te kunnen gedurende langere periodes. Het schuim heeft een hogere SG-waarde zonder toevoeging van olie-achtige substanties, en heeft een ademende opencelstructuur. Dit visco-elastisch schuim heeft de eigenschap om onder een normale omgevingstemperatuur drukverlaging te bieden. Het SensiDense-schuim wordt in matrassen gebruikt ter preventie van decubitus tot en met categorie 2,
en werkt in veel gevallen zelfs curatief.

Combi

Vergelijk specificaties

Onze koudschuim matrassen

Onze AD traagschuim matrassen

Onze SpecialsSoft matrassen

Onze specials firm matrassen

Onze circulaire Soof matrassen

Vragen? Wij helpen graag

Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 17:00 bereikbaar op telefoonnummer: +31 (0)481 45 13 44. Géén spoed? Dan kunt u ook gebruikmaken van het vragenformulier op de contactpagina.

Partners