Uniek materiaal levert unieke prestaties

Onze medische kussens

Vooropgesteld dat de wens voor comfort van zowel een hoofd als zitkussen enorm persoonlijk is, zoeken wij de vervulling in onze eersteklas materialen. Daarbij hebben we maar een prioriteit. U.

The finishing touch

COMFORTABEL EN DRUKVERLAGEND

De Presstige® Hoofdkussens bestaan uit het drukverlagende SensiDense-schuim. Dit schuim van Zwitserse makelij heeft een lagere temperatuurgevoeligheid ten opzichte van andere drukverlagende schuimen. Dat is een prettigebijkomstigheid daar het hoofdkussen zich vrijwel altijd in een koudere omgeving bevindt.

KUSSENS VOOR DIVERSE TOEPASSINGEN

Met de Presstige® Kussens bedoelen we ook echt een assortiment aan drukverlagende kussens waaronder een nekrol-, knierol-, wig-, lenden- en diverse zitkussens. Allemaal met het doel u te ondersteunen en de comfort te bieden die u wenst. Een kussen met een uitstekende warmte- en vochtregulering. En stiekem komt ook uw wens van een wasbare kwaliteit in vervulling.

Ontdek onze medische kussen lijn

Zitkussen 04 (_ 90 kg) 2

Drukverlagende Zitkussens

Drukverlagend en ter preventie van decubitus

Onze serie drukverlagende zitkussens wordt ingezet ter preventie van decubitus tot en met categorie 2 en in veel gevallen werkt het zelfs curatief. Ook bestaat er een mogelijkheid om het zitkussen van een stuitvrij gedeelte te voorzien. Het verschil in samenstelling van het Zitkussen Traagschuim levert een breed bereik aan comfort voor ieder gewicht. Ook is er een mogelijkheid om te kiezen voor een uniek hybride systeem waarbij de schuimkern door lucht wordt omgeven. Middels het ventiel kan het zitkussen naar ieders persoonlijke wens worden ingesteld.

Circulaire zitkussens

nog comfortabeler dan we al gewend waren

Zitten op Soof® is anders. Deze bijzondere ervaring beleeft eenieder op een eigen manier. Soof® is nog comfortabeler, nog lichter in gewicht en kent een nog betere drukverlichting dan we al gewend waren van onze hoogwaardige schuimen. En dan ook nog te bedenken dat ons Soof® Zitkussen anti-allergisch is en eenvoudig afgespoeld kan worden met water. Dat is pas uniek.

SOOF_VRIJSTAAND_003
Fysiokussen Hoog vrijstaand

Hoofd kussens

Ontspanning en ondersteuning

Gedurende de dag staan de nekwervels onder constante druk. Een betere slaaphouding en een goede ondersteuning van het hoofd en de schouders zorgen voor meer ontspanning van de spieren en positioneren de nekwervels in een natuurlijke lijn. Een goede nachtrust begint bij een goed hoofdkussen. Zo kan er gekozen worden voor voorgevormde nekrol kussens of voor een traditionele vorm. Om een goede slaaphouding te creëren, moeten er twee eisen samenkomen. Ontspanning en ondersteuning.

Special kussens

Voor extra ondersteuning

De specials waaronder een Reis-, knierol-, wig-, lenden- kussen behoren uiteraard ook tot de collectie kussens die gemaakt kunnen worden. Zo heb je met het reis kussen een ideaal te gebruiken kussen tijdens je reis, geeft het lendenkussen extra steun in de rug terwijl het wigkussen zorgt voor eeen juiste zithouding. Met de knierol wordt de druk op de onderrug en buik ontlast tijdens het slapen.

Wig kussen

Ons schuim in uw toepassing

Het ene schuim is het andere niet. Voor ons telt alleen hoogwaardige kwaliteit.

Voor iedere aanpassing in de zitting, is de kwaliteit van het schuim van wezenlijk belang. Het drukverlagende SensiDense schuim is vormbaar, snijdbaar, weerbaar en wasbaar. Dat is een heleboel ineen. Om de druk op de juiste plek te verminderen, zonder dat dit ten koste gaat van een goede ondersteuning, kan er gekozen worden uit drie verschillende hardheden. Zo is iedere specifieke wens te vervullen.

Vragen? Wij helpen graag

Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 17:00 bereikbaar op telefoonnummer: +31 (0)481 45 13 44. Géén spoed? Dan kunt u ook gebruikmaken van het vragenformulier op de contactpagina.

Partners