Hoe het begon

Mijn Droom...

Iedere droom kost maximale inzet. Net als het staan voor een gedurfde visie. Niets wordt ons zomaar in de schoot geworpen. Daar moeten we voor vechten: tegen verstarde denkpatronen, tegen weerstanden, tegen gewoontes.

See, Be creative, Help

Onze passie

De enige manier waarop we ons met anderen kunnen meten, is door de beste te zijn. Door een product te ontwikkelen waar iedereen zich content bij voelt. We willen ons onderscheiden en zijn daardoor gedrevener, creatiever en begeriger geworden. Alleen door boven onszelf uit te stijgen, maken we onze dromen waar.

Onze passie om van de wereld een betere plek te maken en het leven van anderen te verbeteren, vindt
u terug in de persoonlijkheid van onze producten. Onze voortdurende drang naar kennis bij alles wat we zien en horen, heeft ons gebracht waar we nu staan.

Deron zijn we samen

Al onze werknemers staan met respect achter onze visie. Door een open communicatie en hun groot empathisch vermogen dragen ze bij aan iedere nieuwe kans tot een buitengewone ontwikkeling.

We doen het samen… het verwezenlijken van onze droom.

Anti decubitus matras

“Mijn kracht schuilt in het altijd blijven lachen.”

Hoe het begon...

Als ik terugkijk naar de afgelopen jaren dan verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. Ik ben Deron gestart als eenmanszaak in 1996. Een jaar later kwam mijn vrouw Simone bij het bedrijf en veranderden we de vof in een bv. De naam Deron vindt zijn oorsprong in de namen van onze twee dochters, Denise en Sharon.

Alles begon klein

We zijn begonnen, hoe toepasselijk, met een bureau en een computer op de slaapkamer. Al vrij snel ontwikkelden we een manier om de klanten op een juiste manier te laten kennismaken met onze producten. Van huis uit heb ik het ondernemerschap meegekregen, mijn vader had een enorme handelsgeest. Tot op de dag van vandaag ben ik nog dankbaar dat hij mij die heeft meegegeven.

De basis

Wij zijn beiden erg kwalitatief ingesteld, positief en knetterharde werkers. Ons doel is nog steeds met veel plezier werken en zorgen voor een goede omzet. En dat kan alleen als je omringd wordt door gemotiveerde en vrolijke werknemers.

Wij blijven groeien

Ons bedrijf groeide zo zoetjes aan uit zijn jasje, we moesten verhuizen, en later verbouwen, en nog weer later een hal erbij. En nog steeds zie ik het eerste fundament, de basis waarop alles blijft draaien: het geloof en het vertrouwen in elkaar.

‘Ik was op zoek naar een wakend oog binnen de zorg, zonder de privacy van cliënten te schenden. Het bleek onvindbaar en dus maakte ik het zelf.’

Wilfried Grimberg

Vragen? Wij helpen graag

Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 17:00 bereikbaar op telefoonnummer: +31 (0)481 45 13 44. Géén spoed? Dan kunt u ook gebruikmaken van het vragenformulier op de contactpagina.

Partners