Een wakend oog binnen de zorg

Onze digitale producten

We zijn overtuigd van onze droom om van de wereld een betere plek te maken en het leven binnen de zorg te verbeteren. Met de juiste hoeveelheid vertrouwen zullen we hierin bereiken wat we willen.

CONTROLE IN ÉÉN OOGOPSLAG

Dankzij U

Onze persoonlijkheid wordt gevormd door de mensen waarmee we omgaan, de kansen die ons worden geboden, hoezeer we in onszelf geloven en hoeveel discipline we hebben. Dat is een hele mond vol. Toch brengt het ons waar we nu staan. Mede dankzij u. We begeven ons dagelijks op een bekend terrein. De zorg. Bij u. We ervaren de ontwikkelingen: een vergrijzende markt met steeds meer mensen die behoefte hebben aan zorg. Een verpleging die handen tekortkomt, met name in de nacht. Hun zorg voor cliënten verandert, ondanks dat hun hart voor zorg hetzelfde blijft kloppen.

CONTROLE IN ÉÉN OOGOPSLAG

De vraag aan ons is duidelijk. Meer controle in één oogopslag. Op afstand kunnen zien. Efficiency, zodat effectievere zorg kan worden aangeboden. Ondersteuning bij wisselligging. Beperking van ongewenste alarmen. Waarborgen van privacy.

HET BOSSY® SMARTMATRAS

Deze wensen lijken niet alleen ideaal, dat zijn ze ook. We zijn altijd op zoek naar kennis, bij alles wat we doen, zien we een kans iets nieuws te leren en wachten we op een speciaal moment. Met gepaste trots verklappen wij dat we uw wensen hebben gerealiseerd. In een eenvoudige toepassing, beschikbaar voor iedereen, voor nu of voor later. Het Bossy® Smartmatras, ons Smartmatras 2.0.

Smart matrassen, Bossy smart matras

Ontdek onze Bossy

Connect. Watch. Follow and take Care.

De bossy® methode

Het Bossy® Smartmatras geeft, met een eenvoudige verbinding, signalen door naar een platform of een mobiele telefoon van de verzorger. Een extra wakend oog, precies wat we wilden. Ook registreert het Bossy® Smartmatras de aan- en afwezigheid en detecteert of iemand op de bedrand zit en het bed dreigt te verlaten, oftewel: randdetectie. Door deze twee statussen te monitoren, worden valse alarmen tot een minimum beperkt. Decubitus voorkomen is een belangrijk focuspunt in de zorg. Preventieve maatregelen, als cliënten om de 3 uur keren, zijn erg arbeidsintensief. In de praktijk keren veel cliënten uit zichzelf. Het Bossy® Smartmatras bewaakt welke cliënten uit zichzelf gekeerd zijn. Door deze secure monitoring kan er een beter wisselliggingsbeleid uitgevoerd worden. Het Bossy® Smartmatras waarborgt niet alleen de privacy van de cliënt, maar zorgt bovendien voor een efficiëntere nachtrust. Dat is mooi.

Als wakend oog

Communiceerd bossy® met u

Al naar gelang de behoefte van de cliënt en verzorger, wordt bepaald wanneer een alarm wenselijk is. Zo kan een cliënt altijd nog zelfstandig naar het toilet gaan, zonder dat er een alarm afgaat. De sensoren communiceren via een module die onder het bed gemonteerd wordt, met het oproepsysteem of andere alarmering platform. Vervolgens wordt het alarm doorgestuurd naar het device (b.v. mobiele telefoon) van de verzorger. De module is plug & play. Het kan eenvoudig via meerdere communicatiekanalen het alarm doorzetten. Denk hierbij onder andere aan het LTE-M netwerk (dit netwerk werkt alleen met medische apparatuur) maar ook Wifi en Dect, Ethernet (RJ-45), Bluetooth, Potentiaal vrij contact. Makkelijk gezegd flexibiliteit met de hoofdletter F.

Uniek aan Bossy®

is de schaalbaarheid

Bossy® heeft naast alle praktische voordelen ook een grote financiële pre. Het behoeft weinig uitleg dat de besparing in personeelskosten enorm is. Uniek aan dit concept is de schaalbaarheid. Het smart-ready Bossy® Smartmatras wordt tegen eenzelfde prijs als de zorgmatrassen aangeboden. Zorginstellingen kunnen dan, op elk gewenst moment, met een data-abonnementsmodel tegen lage kosten, van Bossy®’s slimme functionaliteiten gebruik maken. En wij staan ondertussen jarenlang garant voor de kwaliteit van Bossy® met een techniek die altijd up-to-date is. Met het Bossy® Smartmatras worden valse alarmen tot een minimum beperkt waardoor we in staat zijn met de zelfde mensen meer zorg te kunnen bieden en hiermee de kwaliteit van zorg te kunnen waarborgen.

Connect, Watch, Follow and take Care

Om het wakend oog binnen de zorg te kunnen blijven innoveren en onze smartproducten voor iedereen toegankelijk te maken, kozen wij voor ons eigen platform. Een platform dat het uitroept: Hallòw®.

Deron medical sleepsolutions

An endless connection Of knowledge

Ons platform HALLÒW®

Door de toenemende zorgbehoefte komt de zorg onder constante druk te staan. Goede zorg sluiten wij in ons hart. Zorg en welzijn moeten bereikbaar en betaalbaar blijven voor iedereen. Het blijft een uitdaging om met ons platform Hallòw® alle vragen, behoeften, kennis en ervaring, te connecteren met de verzorger, de zorgmanager, de producent, de verzekeraar en de overheid. Dat doen we allemaal met slechts één doel: het verbeteren van zorg. Voor meer bescherming. Voor u. Voor mij. Bekijk hier ons platform: https://hallowplatform.com/

Vragen? Wij helpen graag

Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 17:00 bereikbaar op telefoonnummer: +31 (0)481 45 13 44. Géén spoed? Dan kunt ook gebruikmaken van het vragenformulier op de contactpagina.

Partners