Essentiële beschermers

Onze hoezen

Onze eisen aan een beschermhoes zijn enorm. Voor de zorg willen wij een rekbare kwaliteit met een PU- coating om de incontinentiehoes anti-allergische en waterdichte kwalificaties te kunnen geven. U toch ook?

Improved the world of care

Ontdek onze matras hoezen

IC hoes blauw 2

Incontinentiehoezen voor de zorg

De beschermer van het matras

Om de levensduur van het matras te garanderen stellen wij hoge eisen aan onze ic-hoezen. De samenstelling van zowel het weefsel, 100% polyester, als de coating, 100% polyurethaan, maakt de waterdichtheid betrouwbaar. De ic-hoes is samengesteld uit een bi-elastisch doek, waardoor het aan beide zijden rekbaar is. Daarnaast is de ic-hoes anti-bacterieel, machinaal wasbaar tot 95°C en eenvoudig te reiniging met een desinfectant.

Duurzaam comfort

EN BRANDVERTRAGEND

Bovenop de veiligheid, als een crib 7 norm voor de brandvertragendheid en de hoogwaardige PU-coating, heeft de ic-hoes goed ademende eigenschappen. In het gebruik is de ic-hoes zacht en vriendelijk. Net zoals wij overigens. Door deze hoogwaardige eigenschappen blijft het comfort van iedere matraskern gegarandeerd. Met een 2 kleurige hoes kan er gemakkelijk gezien worden wat de bovenzijde en wat de onderzijde is van het matras.

IC hoes blauw-groen 2 vrijstaand
MicroTencel 3D Deron 3

Stoffen hoezen

EEN ENORM COMFORT

Deze zijdezachte en comfortabele matrashoezen zijn gemaakt van een luxe Micro-Tencel® gecombineerd met 3D-materiaal. Deze stabiele en duurzame hoes verbetert de distributie van het oppervlaktevocht en biedt een enorm comfort.

Anti-scheur hoezen

VOOR EXTRA BESCHERMING

Deze anti-scheurhoes biedt uiteraard een extra bescherming voor ieder zorgmatras dat extra bescherming behoeft, bijvoorbeeld bij cliënten met scheurgedrag. De hoes wordt standaard dichtgestikt, zodat de client niet bij de kern kan komen.

DERON_MATRAS_ANTISCHEUR

Vragen? Wij helpen graag

Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 17:00 bereikbaar op telefoonnummer: +31 (0)481 45 13 44. Géén spoed? Dan kunt u ook gebruikmaken van het vragenformulier op de contactpagina.

Partners