Comfort. Daar is het ons om te doen.

Onze bedbodems

Comfort. Daar is het ons om te doen. Een bedbodem met de beste ventilatie, optimale ondersteuning en multifunctioneel in het gebruik.

Alle bodems hebben een goede ventilatie, zijn duurzaam en verhogen de functionaliteit van onze matrassen.

Deron medische slaapoplossingen

Ontdek onze bodems

42 lats lattenbodem 3 (1)

Optimale ondersteuning

Solide bedbodems

De Presstige® Bedbodems bestaan uit duurzame producten. Door de combinatie van hoogwaardige kunststoffen en hout doen onze bedbodems meer dan alleen het bieden van een goede ventilatie en ondersteuning. Ze halen het beste uit onze matrassen om zo de nachtrust mogelijk te maken die wij beloven.

Natuurlijke lighouding

Instelbare drukverlaging

De Bedbodems kunnen mede dankzij een eenvoudig schuifmechanisme, de veerkracht en de ondersteuning in het heup- en schoudergedeelte naar persoonlijke wens worden ingesteld. De lattenbodems verlengen de levensduur en het comfort van onze matrassen door het gewicht gelijkmatig te verdelen. Bij de schotelbodem wordt een nog betere, natuurlijke lighouding gecreëerd doordat de wendbare schotels de druk op de heup- en schouderzone optimaal verdelen.

DERON_LATTENBODEM_COMFORTFLEX_PLUS

Bijpassende accessoires

Voor iedere zorgwens kent onze bodemlijn een rijk pakket aan accessoires zoals een potenset en een matrashouder.

Matras houder

Bed onderverlichting

Potenset hout

Vragen? Wij helpen graag

Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 17:00 bereikbaar op telefoonnummer: +31 (0)481 45 13 44. Géén spoed? Dan kunt u ook gebruikmaken van het vragenformulier op de contactpagina.

Partners