Inovatie en ontwikkeling

Uw droom...

We zijn overtuigd van onze droom om van de wereld een betere plek te maken en het leven binnen de zorg te verbeteren. Met de juiste hoeveelheid vertrouwen zullen we hierin bereiken wat we willen.

Suits Everyone

DANKZIJ U

Onze persoonlijkheid wordt gevormd door de mensen waarmee we omgaan, de kansen die ons worden geboden, hoezeer we in onszelf geloven en hoeveel discipline we hebben. Dat is een hele mond vol. Toch brengt het ons waar we nu staan. Mede dankzij u.

We begeven ons dagelijks op een bekend terrein.
De zorg. Bij u. We ervaren de ontwikkelingen: een vergrijzende markt met steeds meer mensen die behoefte hebben aan zorg. Een verpleging die handen tekortkomt, met name in de nacht. Hun zorg voor cliënten verandert, ondanks dat hun hart voor zorg hetzelfde blijft kloppen.

CONTROLE IN ÉÉN OOGOPSLAG

De vraag aan ons is duidelijk. Meer controle in één oogopslag. Op afstand kunnen zien. Efficiency, zodat effectievere zorg kan worden aangeboden. Ondersteuning bij wisselligging. Beperking van ongewenste alarmen. Waarborgen van privacy.

HET BOSSY® SMARTMATRAS

Deze wensen lijken niet alleen ideaal, dat zijn ze ook. We zijn altijd op zoek naar kennis, bij alles wat we doen, zien we een kans iets nieuws te leren en wachten we op een speciaal moment. Met gepaste trots verklappen wij dat we uw wensen hebben gerealiseerd. In een eenvoudige toepassing, beschikbaar voor iedereen, voor nu of voor later. Het Bossy® smartmatras, ons smartmatras 2.0.

Smart matrassen, Bossy smart matras

Connect, Watch Follow and take Care

Constante ontwikkelingen

Deron is constant bezig met het inventariseren en signaleren van ontwikkelingen in de zorg. Hierdoor kunnen wij onze producten en diensten nog beter afstemmen op de ouderenzorg in de toekomst. Samen met onze leveranciers kijken wij kritisch naar onze producten om zo het productaanbod en de kwaliteit steeds weer naar een hoger niveau te tillen.

ConnectFoamCare

Met de dochteronderneming ConnectFoamCare hebben we een nieuwe ontwikkeling voor de zorgmarkt. De markt vergrijst en meer mensen hebben behoefte aan zorg. De verpleging komt handen te kort en staat mede door de vele bezuinigingen onder constante druk, met name in de nacht. ConnectFoamCare komt met een superieure ontwikkeling. De Bossy. Een combinatie van twee topproducten: het gerenommeerde Bossy en de geïntegreerde sensoren op basis van lichttechniek. Met de innovatieve Bossy kijken een paar extra ogen mee. ConnectFoamCare verbindt via het matras de cliënt met de verzorger. In de Bossy matras zitten sensoren verwerkt die de aan- en afwezigheid en de lighouding van de cliënt meet. Deze informatie wordt via het platform doorgegeven aan de verzorger. You Connect, Watch, Follow and take care.

Limabeds

De beddenlijn van Limabeds bestaat uit hoogwaardige bedden die door hun specifieke kenmerken een breed draagvlak hebben. Alle bedden hebben een hoog-laagfunctie waarbij de stabilteit van het bed zelfs in de hoogste stand gewaarborgd blijft. In het bijzonder gelet op patientveiligheid en gebruikerscomfort van diverse funtiemogelijkheden. In combinatie met connectfoamcare zijn er nu mogelijkheden tot een slim bed. Waarbij de randdetectie en het wegen van de client tot een van de mogelijkheden behoren.

Langer thuisverblijf

In de hedendaagse maatschappij hebben ouderen behoefte aan producten en diensten die zijn afgestemd op een langer thuisverblijf, waarbij mantelzorg door eigen kinderen of familieleden centraal staat.

‘Ik was op zoek naar een wakend oog binnen de zorg, zonder de privacy van cliënten te schenden. Het bleek onvindbaar en dus maakte ik het zelf.’

Wilfried Grimberg

Zorgmatrassen

Vragen? Wij helpen graag

Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 17:00 bereikbaar op telefoonnummer: +31 (0)481 45 13 44. Géén spoed? Dan kunt u ook gebruikmaken van het vragenformulier op de contactpagina.

Partners