Onze kracht

Hoogstaande, betrouwbare service

Ons centrale uitgangspunt vindt u terug in het persoonlijke tintje dat we meegeven bij onze producten en dienstverlening.
Al ruim 25 jaar lang leveren wij zorgproducten die het dagelijkse leven van zowel de cliënt als de zorgverlener verrijken. Uit principe willen we dat onze klanten totaal ontzorgd worden. Vandaar ons volledige pakket aan service-elementen.

We make The difference

ALLES IS ANDERS

Ons Deronteam staat voor een meer dan hoogstaande, betrouwbare service. Dat wilt u ook. Een persoonlijk advies van onze accountmanagers. Op maat geleverde producten naar uw eigen individuele behoeften. Optisch of technisch, of beide. Maar in elk geval met een zo kort mogelijke levertijd. En ook zo dat we uw extra wens vervullen: uw “oude” producten afvoeren.

Alles ligt volledig in lijn met de filosofie van Deron. Lekker anders.

TIJD VOOR ACTIE

We willen een bijdrage leveren aan een meer duurzame wereld met een zo hoog mogelijk welzijnsniveau. En met voornemens alleen komen we er niet. Tijd voor actie dus. Tijd voor circulariteit en digitalisering. Of een combinatie hiervan. Tijd om ook aan de behoefte van onze klanten te voldoen. Onze speciaal opgeleide teams staan voor u klaar. Met Soof®; ons volledig circulaire matras. Met het Bossy® smartmatras; ons meest vernieuwde product dat het welzijn van cliënt en zorgverlener verbetert en de druk op de zorg verlicht.

Het is tijd voor actie en dat doen we graag samen met u.

ZIEN EN GEZIEN WORDEN

De wereld verandert voortdurend om ons heen. Productontwikkeling en innovatie zijn van cruciaal belang om u te blijven voorzien van de nieuwste producten en oplossingen. Samen met onze klanten kijken we continue naar wat er in de markt speelt en vertalen de behoefte vanuit onze expertise vervolgens naar hoogwaardige productlijnen en dienstverlening. Zo blijft u gezien.

Zo maken wij het verschil.

Vragen? Wij helpen graag

Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 17:00 bereikbaar op telefoonnummer: +31 (0)481 45 13 44. Géén spoed? Dan kunt u ook gebruikmaken van het vragenformulier op de contactpagina.

Partners