Unlimited trust

Onze Bedden

Om uw wensen te realiseren, dromen we met u mee. Om aan uw eisen te voldoen, schuiven we dichter naar u toe. Zo ontwikkelen we meer ideeën, meer efficiëntie en dragen we bij aan een goede zorg voor u.

We never stop improving

Onze eisen

Onze eisen zijn als altijd enorm. Wat we nodig hebben moet dichtbij uw wensen liggen. Hooglaag-bedden die door hun enorme stabiliteit de cliënt, zonder te wiebelen, omhoog brengt. Dat geeft zekerheid en vertrouwen. En niet alleen bij u.

De hooglaag-bedden van LimaBeds voldoen aan al onze voorwaarden. Door de kennis en expertise, maar ook doordat voor deze ingenieurs 100% niet genoeg is, blijven ze constant alles geven voor dat allesbepalende gevoel van vertrouwen. En dat ervaart u in onze Presstige® Bedden.

CIRCULAIR

Onze Prestige® Bedden worden vervaardigd door LimaBeds. Een keurmerk dat staat voor een hooglaag-frame dat voldoet aan: IEC6060-1-52 Medical electrical equipment – Part 2-52: Particular requirements for basic safety and essential performance of medical beds. Een mooie mond vol. Daarnaast zijn de bedden ook TÜV gekeurd volgens nummer: 2633401-02\2018. Uiteraard is de fabrikant ook ISO 13485 gecertificeerd.

Ontdek onze beddenlijn

Happy day deluxe vrijstaand

Essentiele beschermers

ONRUSTHEKKEN

De bedden kunnen worden aangepast naar de zorgwens van het moment. Als de zorgvraag geen onrusthekken vereist, behoeft het zorgbed geen aanpassingen. Indien de zorgvraag zich wijzigt, kunnen eenvoudig onrusthekken geplaatst worden. Deze essentiële beschermers zijn ook verkrijgbaar in de een deelbare uitvoering. Deze deelbare variant van de onrusthekken heeft, naast de hoge stand, ook een tussenstand en kan daarmee gebruikt worden als sta-op-hulp of als oriëntatiepunt voor de cliënt. De deelbare onrusthekken zijn in drie maatvoeringen verkrijgbaar: 1/2, 1/3 of 2/3.

Modern & buitengewoon stabiel

MOBILITEIT EN ZELFSTANDIG

De kracht van onze Bedden schuilt natuurlijk in de inhoud. Wat de buitenzijde belooft, maakt de binnenzijde waar. Een oersterk hooglaag-frame dat zelfs in de hoogste stand staat als een huis. Volledig elektrisch verstelbaar. Een virtueel draaipunt dat schuifkrachten op de stuit voorkomt. Veilig en vertrouwd. En dat zo optimaal mogelijk! Met de Bedden combineren wij twee essentiële eisen: we behouden de mobiliteit van de cliënt zo optimaal mogelijk én we verlagen de fysieke belasting van de zorgverlener.

HANDSOME_ULTRA_LOW_VRIJSTAAND (2)
Presstige 1000 met schotels

Onbeperkt Comfort

MOBILITEIT EN ZELFSTANDIG

Bovenop de veiligheid en de stabiliteit kennen de Presstige® Bedden onbeperkte mogelijkheden om het comfort te verhogen. Met behulp van de handschakelaar kan het bed eenvoudig in iedere gewenste stand worden gebracht. Zo ondersteunt het bed bij het rechtop komen en vergemakkelijkt het de transfer. Om nog meer comfort te bieden is het stalen frame ook optioneel verkrijgbaar met kunststof schotels.

Exclusieve beddenlijn

MOBILITEIT EN ZELFSTANDIG

Stilstaan is voor ons geen optie. In elk idee wat in een prototype wordt getest, schuilt iets unieks. Zo blijven we ernaar streven om voor iedere dealer een exclusieve beddenlijn samen te stellen. Hierbij nemen we bijvoorbeeld twee verschillende hooglaag-bedden als uitgangspunt en creëren voor beide een andere ambiance. Met net dat essentiële verschil. Dat waar u om vraagt.

Timeless Deluxe 9212_1-pers_vrijstaand
HANDSOME_BASIC_VRIJSTAAND

Comfort vanaf de basis

KORTDURENDE OF LANGDURIGE ZORG

Onze bedden kunnen besteld worden op gebruikers wens. Het ene bed is handig in te klappen en kan gemakkelijk en snel in de kamer worden geplaatst. Vooral voor de uitleen, terwijl langdurige zorg een andere wens heeft voor het gebruik van het bed, zoals centrale beremming of bedhekbeschermers. En wat dacht je van een maximaal patientengewicht van 250 kg? De hoogwaardige materialen garanderen een lange levensduur. Hierdoor kan een grotere groep clienten worden bediend.

Bijpassende accessoires

Voor iedere zorgwens kent onze beddenlijn een rijk pakket aan accessoires zoals nacht- en kledingkasten. Hieronder is een greep uit ons assortiment.

Bed bepolstering

Bed onderverlichting

Wand afstandhouder

Onrust hekverhoger

Opsta steun

Opsta zijsteun

Vragen? Wij helpen graag

Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 17:00 bereikbaar op telefoonnummer: +31 (0)481 45 13 44. Géén spoed? Dan kunt u ook gebruikmaken van het vragenformulier op de contactpagina.

Partners