Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Specialist van de maand April

De specialist van de maand April is United Care.
Het is voorjaar en de winter is weer achter de rug. Iedereen komt weer meer in beweging. United Care probeert iedereen 'natuurlijk' in beweging te krijgen. Vandaar dat United Care zo goed bij de maand April past.

United Care richt zich op het innovatief ontwikkelen van hulpmiddelen voor zorg- en welzijnsorganisaties. Zo zoeken ze naar passende oplossingen voor het behoud van zelfstandig leven. Hier zit ook de kracht van United Care, om te blijven ontwikkelen en luisteren naar de zorg. Zo laten ze vraag en aanbod samenkomen.

Samen met United Care hebben we de Handsome beddenlijn opgezet. Deze lijn kunt u geheel naar eigen smaak samenstellen. Zo is een hoog-laag bed niet meer standaard en voldoet het naar ieders eigen wensen. Heeft u er wel eens aan gedacht dat het niet eens nodig is om aan beide zijde een onrusthek te plaatsen? Door de keuze
uit twee varianten hooglaag-systemen en een uitgebreid assortiment in de buitenzijde, brengt het bed bovenop de veiligheid en stabiliteit, een bijzonder mooi plaatje.

Met de Handsome bedden combineren wij twee essentiële eisen: we behouden de mobiliteit van de zorgvrager zo optimaal mogelijk én we verlagen de fysieke belasting van de zorgverlener. Zo blijven wij natuurlijk in beweging.

Wilt u kennis maken met de Handsome beddenlijn? Dat kan, neem dan contact op met United Care.

Bremenweg 5
9723 TC Groningen
Nederland

T: +31 (0) 50 - 30 50 900

Vrijblijvend een afspraak maken?

Indien u meer informatie wenst over de producten en diensten van Deron® kunt u contact met ons opnemen.

Maak een afspraak.