Innovatie en ontwikkelingen

Deron is constant bezig met het inventariseren en signaleren van ontwikkelingen in de zorg. Hierdoor kunnen wij onze producten en diensten nog beter afstemmen op de ouderenzorg in de toekomst. Samen met onze leveranciers kijken wij kritisch naar onze producten om zo het productaanbod en de kwaliteit steeds weer naar een hoger niveau te tillen.


Langer thuisverblijf

In de hedendaagse maatschappij hebben ouderen behoefte aan producten en diensten die zijn afgestemd op een langer thuisverblijf, waarbij mantelzorg door eigen kinderen of familieleden centraal staat. 

ConnectCare

Deron brengt binnenkort een innovatief product op de markt dat erop gericht is deze ‘mantelzorgers’ te ondersteunen: ConnectCare. Watch, Follow, Connect and Take Care. Dit revolutionaire systeem stelt verzorgers in staat oudere mensen die langer thuis blijven wonen te volgen op afstand. De ConnectCare controleert waar de oudere zich bevindt: ligt hij/zij in bed of is hij/zij uit bed geweest en niet meer teruggekomen? Zonder dat de ‘mantelzorger’ aanwezig is, is er wel een extra stukje veiligheid. 

Heeft u vragen?
Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 17:00 bereikbaar op +31 (0)481 45 13 44.
U kunt ook gebruikmaken van het vragenformulier.